Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 31. května 2012

Bikiny bez ramínek, omrknutí butiků, příprava na léto..






Mám tady pro vás pár plavkových postřehů, dneska konkrétně o vršcích bez ramínek, nazývaných též bandeau a pár fotek z dostupných obchodů, které jsem pro vás obešla :D

úterý 29. května 2012

Parádní úterý :)

plavky Victoria´s secret, halenka Orsay



Ahoj čtenářky, zdravím vás po krásném slunečném dni :)

Taky jste jej měly možnost si jej naplno užít, nebo jste se alespoň kochaly z okna? Na zítra mám v plánu plavkový příspěvek, konkrétně na téma vršků bez ramínek, neboli bandeau. Doufám, že se vám bude líbit!

neděle 27. května 2012

Jak dopadla Giveaway?




Tak jsem vás navyhlášení nechala čekat celý víkend. Nebyl to úmysl, ale bylo pro mě těžké vybrat jen dvě z vás, protože jste všechny psaly moc hezké komentáře a vidím, že blog čtete poctivě.

úterý 22. května 2012

Opalování, olejování a moje péče o pleť v létě



Mám to štěstí, že se opaluji velice dobře s minimálními sklony k zarudnutí, ale i přesto jsem velmi opatrná a především na začátku opalovací sezony používám krémy s vysokým ochranným faktorem.

Ráda se s vámi podělím o opalovací přípravky, které mám osobně vyzkoušené a také pár rad a typů pro efektivní slunění s co nejmenšími škodami.

Je důležité se před sluníčkem stále chránit, protože i jediné spálení vás může poznamenat na celý život, nepodceňujte krémy s vysokým SPF!



pondělí 21. května 2012

Kontakt na Veroniku

V případě dotazu, přání či vzkazu se mne nestyďte kontaktovat na:

by_veronica@centrum.cz

pátek 18. května 2012

Narozeninová Giveaway o botičky ! ! !




Protože jsem koncem dubna měla narozeniny, v posledním měsíci jsem jsem od svých blízkých dostala spousty dárečků, které mi udělaly radost.

Proto jsem se rozhodla ji udělat i vám a vyhlašuji Narozeninovou Giveaway ! ! !

Ve hře jsou dvoje boty z New Look, stříbrné velikosti 37 a páskové sedí na 38 i 39.

Zúčastnit se může každý pravidelný čtenář mého blogu, je tedy potřeba být followerem přes google. 
Do vzkazu v komentářích uveďte vaši velikost, bohužel jsem limitovaná pouze velikostí 37, 38, 39 a abych vám to příliš neusnadnila, zajímá mě, který příspěvek (nebo příspěvky, více je lépe:) vás na mém blogu nejvíce zaujal a proč :)

Za týden, tedy 25.5. si vaše komentáře pročtu a ty které mě nejvíce zaujmou, pobaví či jinak zaujmou se mohou těšit na výhru.



velikost 37



velikost 38-39



                                                        Těším se na vaše vzkazy!!!

středa 16. května 2012

Námořnický styl miluji :)





Nevím jak vám, ale mě je námořnický styl velmi blízký. Modro-bílé pruhy, kotvy, hvězdice, zlatá barva a nejlépe to vše dohromady s nějakým červeným akcentem jako doplňkem.

Léto už nám klepe na dveře, občas už máme opravdu krásně teplo, kdy by člověk nejraději byl u bazénu a ještě lépe někde na jachtě. Vrhla jsem se na rekapitulaci námořnických kousků v mojí šatně o kterou se s vámi chci podělit, a i když toho není mnoho, vždy se těším na příležitost některou z těchto věcí použít.

Samozřejmě jsou spousty kombinací, stačí jedna pruhovaná věc v outfitu a není nic zábavnějšího, než vše hezky zkombinovat s jednoduchými kousky z šatníku.



středa 9. května 2012

Sváteční omrknutí obchodů, akce Sephora ,,Staré za nové""





Na včerejší sváteční den nám vyšlo krásné počasí a já se rozhodla jít na procházku. A protože jsem zrovna byla v Praze, na procházce po Příkopech zakončenou v Palladiu, kde po víkendové akci s Elle nebyla ani noha .


Zároveň jsem si dala za úkol využít akci v parfumerii Sephora, kdy vám za kosmetický výrobek jakékoliv značky  dají 50% slevu na stejný výrobek značky Sephora. Pokud tedy přinesete vypotřebovanou či nepoužívanou řasenku od Essence, z tržnice nebo odkudkoliv, na vybranou řasenku od Sephory dostanete slevu 50%, To samé na rtěnky, lesky na rty, prostě jakékoliv produkty z jejich dekorativní kosmetiky. Akce platí do 13.5 a určitě se vyplatí!







neděle 6. května 2012

Odpočinek, mint, Gucci..

moje sousedka Gucci



Zdravím vás po víkendu!

Poslední tři dny se víceméně flákám v posteli, jsem nachlazená, je mi nic moc, prostě co se dá dělat..

Už mi ale bylo líto, že si neužiju to téměř letní počasí, proto jsem se nacpala jsem panadolem, omotala kolem krku šálu a vyrazila alespoň na chvilku do parku.

Velkou radost mi také dělají nové čtenářky, které mi denně přibývají a také díky tomu mám chuť dále v tomto mém veřejném deníčku pokračovat! 

Děkuji vám za přízeň i když si na nový příspěvek většinou pár dní počkáte, vždy se těším na vaše ohlasy :)

pátek 4. května 2012

Botičkovým maniakům NEDOPORUČUJI :) stránky New look.com :)




Všechny milujeme boty. Nebo alespoň párkrát do roka po některých zatoužíme.. 

Známe asos.com, tam jsou nádherné kousky nejen pro obutí. Ale ještě větším průšvihem pro botové maniaky je dle mého newlook.com . Ty boty tam jsou za pár korun a to doslova, většina papuček z příspěvku mě vyšla kolem 6 liber, podpatky max. 20 liber.

Mají tam i hadříky, ale o tom zas někdy jindy.

Postup je velmi jednoduchý. Pokud máte na platební kartě povolené platby přes internet a dostačující limit, nic vám nebrání si z těchto britských stránek cokoliv objednat. Lhůta dodání je psána do čtyř dnů, počítejte ale spíše s deseti a poštovné je zdarma!